Gyere Jézuska” - promóciós játék

A játék célja

A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatokat a regisztráló személyek hozzájárulása alapján átadja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., valamint az AEGON Magyarország cégcsoport jelen szabályzatban megjelölt tagjainak (adatkezelők) üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében.

AEGON Magyarország cégcsoport játékban érintett tagjai:

A regisztráció során önkéntesen, a fenti cél ismeretében az Ön által megadott személyes adatait, valamint kérdéseinkre adott válaszait tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy az Ön élethelyzetének és érdeklődési körének leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk.

Játékszabályzat

1. A játék időtartama

A játék 2013. december 6-tól 2013. december 19-ig tart. Sorsolás 2013. december 20-án, 11 órakor. A sorsolás algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget. A sorsolást az AEGONdirekt.hu cégvezetője és adatvédelmi felelőse felügyeli. A sorsolás eredményét a nyertes azonosítása után teszi közzé a Szervező.

2. A játék szervezője

A játék szervezője a TargetMax Kommunikációs és Direkt Marketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1025 Budapest, Verecke u. 138; adószám: 23058286-2-41; cégjegyzékszám: 01-09-950956) továbbiakban Szervező.

A játék technikai megvalósítója, a promóciós játék szoftverét biztosító AEGONdirekt.hu Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1.; adószám: 14169285-4-43; cégjegyzékszám: 01-10-045867).

További adatkezelő:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.: székhely: 2060 Bicske, SPAR út 1., adószám: 10485824-2-44, cégjegyzékszám: 07-09-009192.

3. Nyeremények

Fődíj:
A Szervező a Nyertes számára az általa kiválasztott ajándékcsomagot adja ajándékba, mely 6 db műszaki cikket tartalmaz az alábbi megnyerhető ajándékok közül:

 1. LG Smart LED TV 81cm
 2. Apple iPad2 WiFi 16GB
 3. Apple iPhone 4
 4. XBOX 360 + Fifa 14
 5. Canon PowerShot SX160
 6. HP notebook
 7. Maxell 3TB külső merevlemez
 8. Navon N490 + iGo8 teljes
 9. Samsung dig. kamera
 10. Sony házimozi
 11. Kindle 5 eBook olvasó
 12. Pioneer DVD lejátszó
 13. Philips MP3 lejátszó
 14. Emos időjárás állomás
 15. Krups Dolce Gusto
 16. Bosch vasaló
 17. Samsung porszívó
 18. Remington férfi borotva
 19. Clatronic gofri sütő

További nyeremények:

Amennyiben a Nyertest a promóciós játékba egy a játékba regisztrált ismerőse hívta meg, akkor az az Ismerőse is nyertes, aki meghívta, így az Ismerős is jogosult a promóciós játékba történő regisztrációkor maga által kiválasztott műszaki cikkekre.

A nyeremény átvételének módját a Szervező a nyertessel egyezteti, de a nyereményt elsősorban postai úton vagy futárszolgálattal küldi meg a nyertes részére. A nyeremény eljuttatásáról a szervező 2014. január 31-ig gondoskodik.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható. A nyeremény minden adóvonzatát a Szervező viseli.

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó 2013. december 6. és 2013. december 19. között regisztrál a játékba az erre a célra létrehozott webfelületen. A regisztráció önkéntes. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy egyedi azonosítóval ellátott linket, ezzel automatikusan részt vesz a sorsoláson. A játékosnak lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott egyedi linkje segítségével. A játékos saját egyedi linkjét ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon.

Ha a játékos ismerősei vagy barátai is regisztrálnak a játékba, és azok közül bármelyik sorsolás útján nyer, akkor az a játékos is nyer, aki a nyertest meghívta. A meghívásos rendszerben jogosultság a nyereményre csak 1 szintig lehetséges, azaz csak a játékba hívó és hívott egymás közötti közvetlen viszonyában érvényes oly módon, hogy ha a meghívott játékos nyer, akkor a meghívó játékos is nyer.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játék időtartama alatt kérdőív kitöltési lehetőséget biztosítson a játékosoknak, amit a sorsoláson szerepet játszó plusz virtuális sorsjeggyel jutalmazhat. A kérdőívről a játékos a játék ideje alatt a regisztrációkor megadott e-mail címén értesülhet.

5. A nyertesek kiválasztása

A fődíj nyertese véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A sorsoláson részt vesznek a 4. és 6. pontban leírtaknak megfelelő játékosok, akik sikeresen regisztráltak a játékba.

A Szervező a nyertesek értesítését a sorsolás után a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen és telefonszámon kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (5 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész. Szervező vállalja, hogy e-mailes próbálkozás esetén az e-mailes értesítő kiküldésétől számítva 24 órát vár a válaszra. Amennyiben nem sikerül a kapcsolatfelvétel, a nyertes jogosultsága elvész.

A játékban nem vehetnek részt a TargetMax Kft, az AEGONdirekt.hu Zrt., valamint az AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt., AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., AEGON Magyarország Hitel Zrt., az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft munkatársai és hozzátartozói.

6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a nyereményjátékra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.

A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték és a godirekt.hu oldalon az adatait (név, irányítószám, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően és elérhetővé tegye 2014. december 31-ig.

7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztrációval hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott adatait a Szervező (TargetMax Kft), valamint az AEGON Magyarország cégcsoport fent nevezett tagjai és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., visszavonásig, adatkezelőként, a 8. pontban megjelölt célból kezeljék.

A Szervező, valamint a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft, és az AEGON Magyarország cégcsoport fent felsorolt vállalatai a személyes adatokat bizalmasan kezelik, és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt, kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az egyes Adatkezelőknél az alábbi elérhetőségeken, online tud leiratkozni, valamint hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni:

AEGON Magyarország cégcsoport: http://www.aegondirekt.hu/info/leiratkozas.php vagy info@aegondirekt.hu
TargetMax Kft.: leiratkozas@targetmax.hu
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2060 Bicske Spar út 0326/1 hrsz. E-mail: info@spar.hu címen, vagy a hírlevélben a leiratkozás gombra kattintva.

A játék ideje alatti adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és felhasználónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:

Hozzájárulok, hogy a TargetMax Kft, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., és az AEGON Magyarország cégcsoport tagjai (együttesen Adatkezelők) visszavonásig elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjenek a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzletszerzési célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email, SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján.

AEGON Magyarország cégcsoport játékban érintett tagjai:

Fogalmak:

Üzletszerzési lista: kizárólag postai címzett reklámküldemények útján a Grt. 6. §-ának (4) bekezdése szerint reklámok közlése céljából a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást szolgáló, kizárólag az ügyfél nevét, lakcímét, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.

Kapcsolatfelvételi lista: kizárólag a közvetlen üzletszerzés céljából küldendő küldemények fogadásához való hozzájárulás beszerzése érdekében az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt szolgáló, legfeljebb az ügyfél nevét, lakcímét, elektronikus levélcímét vagy elektronikus hírközlési azonosítóját, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.